2009. június 19., péntek

Jó hangulatú volt a vasárnapi csokkó buli!

Sok érdekes előadást hallottunk, nekem a Matos professzor és felesége nem igazán nyerte el a tetszésemet, megtapasztaltam milyen az, amikor valaki belemélyed a tudomány útvesztőibe, ki sem látszik a lipidekből és elszakad a valóságtól, tudós emberek, akik a valóság kicsi részét vallatják és egyre kevesebb figyelmet szentelnek az egészre.

Farkas Icát hallgatni ezután igazi felüdülés volt, mert ő, mint természetgyógyász és disztribútor nap, mint nap találkozik emberekkel, akik a csoki által valami bajukon segíteni tudtak (cukorbetegség, magas vérnyomás, allergia stb.)

Attila bemutatta és meg is kóstoltatta velünk (hmmm) a probiotikus csokit, a cég új termékét, ami az emésztést segíti a bélflóra regenerálásával és nem mellesleg nagyon magas antioxidáns tartalmú.

Jó volt megismerni az embereket, akikkel eddig csak leveleztünk.